Årsfest!

I kveld skal jeg på fest for første gang siden.. siden forrige gang det ble arrangert fest i jobbsammenheng faktisk! Det er helt utrolig hvor lite jeg egentlig fester men da setter jeg vel kanskje litt mer pris på det nå.. Tror jeg.. :p Uansett, jeg skulle egentlig jobbe seint i dag og så dra rett på festen men heldigvis fikk jeg bytta vakt! Så da har jeg tre timer på meg til å få dusja, sminka meg osv. Utrolig nok så tror jeg at jeg kommer til å trenge 3 timer.. Haha, jeg er selve definisjonen på treig.


Jeg kan ikke drikke meg dritings i kveld though, skal tross alt tilbake på jobb igjen kl 10 i morgen tidlig.. Så får vi se hvor bakfulle de andre er på min avdeling! Jeg har slik en skadefryd at det nesten er skummelt. Kommer sikkert til å le meg ihjæl i morgen hvis noen dukker opp med skikkelig hangover.. :p Det er jo egentlig ikke såå morsomt.. Eller.. jo, det er det..


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tina veronika

tina veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits