Hahaha!

Jeg har i kveld fått konstatert noe nytt: Araz kler ikke lue! XD Såå gøy! Men han er som vanlig verdens søteste uansett hva han gjør ^^

I kveld har jeg vært flink. Jeg har vært på trening i en time og trent effektivt (mener jeg selv iallefall) og så brukte jeg helt sikkert over en halvtime på å dusje! Etter det spilte jeg Guitar Hero i en time og nå har Araz endelig kommet opp! Han plager meg, slår meg, kaster sokker på meg og trykker på tastaturet mens jeg forsøker å skrive! NM i tortur? Jaa!!! I tillegg så mase han om at jeg skal bli meg å legge meg nå fordi han skal opp tidlig i morgen..

Jeg gruer meg til i morra.. Må shoppe.. :| Skjønner ikke hvorfor det skal finnes klær.. Hvorfor har ikke noen funnet opp noe smartere? Som et slags "magic shield" som dekker oss. Så kan vi selv velge farge. Som en metallic-rustning med perler på. Ville sikkert sett teit ut men det ville gjort ting enklere. Tenk bare hvor mye mindre penger vi ville brukt på klær!

Jeg hadde egentlig tenkt å spise en appelsin. Dessverre så rakk jeg ikke det fordi jeg må legge meg. Skal pusse tennene og da får jeg sikkert ikke så lyst på appelsin lenger. Det er tross alt utrolig fælt å spise appelsin med nypussa tenner!

God natt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tina veronika

tina veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits