Storm + ulykkesfugl = ?

I dag sto jeg faktisk opp en og en halv time før jeg måtte! Våknet av at mamma sendte melding. Ringte henne og hun var vel kanskje litt bekymret nå som det er meldt storm her!

Tror det var i 1999 3. januar eller noe så skulle jeg gå og shoppe litt. Det var storm og blåste veldig kraftig. Akkurat idet jeg skulle til å gå ut av bygget der min stefar jobbet så hørte jeg et gigantisk brak! Rent instinktivt tok jeg et kjapt skritt tilbake. En brøkdels sekund senere falt et svært skilt ned rett foran føttene mine og jeg hoppet bakover. Hadde jeg ikke tatt det lille skrittet tilbake hadde jeg garantert dødd. Skiltet veide jo flere kilo og var kantet. Kunne blitt ganske stygt iallefall.. XD
Så nå er mamma litt nervøs og ba meg se opp for flygende/fallende objekter. Jeg er jo hva man på trøndersk kaller en "klæbb" noe som kan tilsvare en "klossmajor" så kanskje er det grunn til bekymring?

I 11-tiden tok jeg bussen inn til sentrum og dro rett til frisøren for å få klipt panneluggen. Har hatt hodepine 5 dager på rad når fordi jeg har luggen i øynene hele tiden og det var såå godt å få fin pannelugg igjen!

2 kommentarer

saharan

26.jan.2010 kl.15:07

jaa, det är bara att ta fram papper och penna ;> Vad obehagligt de där med den där skylten :O måste vart meningen att du skulle klara dig oskadd ;)

tina veronika

26.jan.2010 kl.16:28

saharan: haha, ja tror nesten det. Har vært å kjøpt en liten tegneblogg, blyant og viskelær nå! :D

Skriv en ny kommentar

tina veronika

tina veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits