Blir ikke noe av La Roux likevel.. :/

Min kjære Araz fikk ikke fri den uka vi tenkte å dra ned til Oslo pga vinterferie på alle skoler og mange andre som trenger ferie. Det er egentlig greit, ville blitt dyrt å reise bort i flere dager uansett. Nå har jeg bare et lite problem og det er hvordan jeg skal bli kvitt 3 stk billetter jeg ikke får bruk for!Jeg har nå spurt på facebook om noen er interessert.. Noen som vet hva som er grei pris å ta for et par billetter man ikke får brukt når det fremdeles er ledige billetter inne på billettservice? Er halv pris "for lite" eller bør man ta 75%? Bør man kanskje ta mindre? Har aldri solgt/kjøpt billetter på den måten før så jeg aner egentlig ikke.
Stikkord:

4 kommentarer

saharan

25.jan.2010 kl.14:43

tack så mycket :) Ska bli spännande att se hur dom ser ut på riktigt också :D

tina veronika

25.jan.2010 kl.16:42

saharan: har dere vært å prøvd ringer for å finne størrelse? :) Vet at man får gjort det på alle gullsmeder osv og hvis ikke så kan man bestille ringprøvegreier over nettet. ;D

Fuzzilla

26.jan.2010 kl.21:44

Ift. t billettprisa så e d ein sånn 'svartebørslov' som sei du ikke kainnj sæll dæm ferr meir enn du betald sjøl, så om du villj ta samme pris som du sjøl betald, så e d itj nå stress:p Spørs jo helt koss markedet e, ka folk e villi t å betal:)

tina veronika

27.jan.2010 kl.08:18

Fuzzilla: Ja, tvile på at æ bli å få så my som d æ betalt uansett.. :p E egentlig meir viktig å bærre bli kvitt dæm. Ska prøv på fjæsboka ein gang t, hvis ikke så e jo finn en mulighet.. :)

Skriv en ny kommentar

tina veronika

tina veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits