Dårlig samvittighet og ei vond venstrehånd. Pluuuss et par bilder jeg har malt!

Nå har jeg ikke blogget på lenge og har nesten litt dårlig samvittighet ovenfor bloggen min..! Man kan vel si at jeg har vært en travel person. Jobb, jobb, sove, jobb, film, sove osv.. I går så jeg for første gang Gudfaren og gjett om jeg ble imponert! Jeg har faktisk malt gudfaren.

dsc00193


Jeg har malt et bilde fra Pulp fiction også. Hadde det ikke vært for at han til venstre ser ut som en japse og han til høyre har tidenes merkeligste kjeft.. hehe..

dsc00194

I kveld har jeg bakt pepperkaker, spist tikka masala, pyntet pepperkaker og spilt Rockband sammen med min svigerinne og min samboers niese. Nesten i den rekkefølgen. Jeg har derfor veldig vondt i venstrehånda som jeg tar grep med på gitaren. Nå har de andre dratt hjem og jeg sitter her alene. Skal faktisk fortsette å spille litt til! Samboeren er nemlig på julebord med sin avdeling fra jobb og kommer nok ikke hjem før om et par timer..
Slike ser det ut når jeg nå skal spille:

dsc00187
Ble ikke pepperkakene fine?

dsc00190dsc00192-Spiller DU Rockband eller Guitar Hero?


=)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina Veronika

Tina Veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits