How to answer the phone when your voice is lost..

You don't?!
Jeg er hes og har vel ikke mista stemmen helt, men det er ikke stort igjen av den. Nå sitter jeg på jobb og skal få litt andre arbeidsoppgaver enn å sitte å svare. Er så fornøyd med hvordan de finner tilpassede arbeidsoppgaver når man faktisk er i stand til å gå på jobb, men ikke fungerer like bra som til vanlig. Jeg skuer bort i kroken der jeg pynta i går og kjenner jeg begynner å komme veldig i julestemning! Er så herlig, det snødde bittelitt i natt, så et hvitt teppe av snø dekker bakken overalt.

I natt så jeg og min kjære "Gangs of New York".. Han har jo selvfølgelig sett den før, han har veldig god filmsmak og har sett de aller fleste store filmer, jeg derimot.. La oss bare si at jeg hadde en veldig fjortis-preget filmsmak før jeg møtte ham!

gangsofnewyork
.::bildet er hentet fra http://bigpondmusic.com::.


Jeg likte filmen godt, elsker igrunn filmer som foregår på den tiden, 1700-tallet, 1800-tallet og begynnelsen av 1900-tallet! Årsaken til det er at jeg føler det blir så mye mer ekte. Ingen gigantiske eksplosjoner, ingen biler med snakkende seter osv, ingen maskingevær med laserpeker, ingen teknologi som forstyrrer historien! Slåsskamper foregår med kniv eller enkle kruttlapp-pistoler (eller hva det nå heter) og bare det gjør som regel en god slåss-scene bedre.
Er jo også veeldig fan av romantiske historier fra den tiden, f.eks Pride and Prejudice! Har lest boka flere ganger og sett filmen utallige ganger! Helt klart favorittfilmen min, blir nok aldri lei den.

I kveld skal jeg være barnevakt i noen timer og da har jeg tenkt å se på en av de filmene jeg fikk av min elskede i går! Gleder meg veldig, absolutt alle historiene tar sted på 1800-tallet en gang hvis jeg ikke tar helt feil!

I dag skal jeg forresten prøve å få lagt ut noen tegninger, har ikke tegnet på lenge men forhåpentligvis blir jeg inspirert til å tegne noe nytt snart. Kanskje blir jeg det etter å ha sett en av filmene i kveld!

2 kommentarer

Tina Veronika

29.nov.2009 kl.15:44

Du hadde skikkelig kult navn! :-) Haha, trodde at det var noen som lata som om de var meg når jeg så navnet Tina Veronika på en kommentar! Haha ;-)

Tina Veronika

29.nov.2009 kl.17:24

Tina Veronika: hehe, ja jeg ville nok ha trodd det samme.. :p Likte navnet ditt også forresten XD haha.. :p

Skriv en ny kommentar

Tina Veronika

Tina Veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits