Jeg har pynta juletre og er våken men mest snurt..

Dagen i dag har vært helt merkelig og uvant. Jeg har vært ganske dårlig, hatt ekstremt vondt i halsen og jeg fikk kun sovet 2,5 timer i natt. Det satte jo selvfølgelig sitt preg på jobb i dag, dermed måtte min arbeidsgiver forsøke å finne meg noen alternative jobbmetoder skjønt det kan være litt vanskelig når man jobber i kundeservice! Jobben min er tross alt å sitte å ta imot samtaler fra folk som ringer inn og når halsen min ikke tillater at jeg gjør det så er det litt begrenset hva man får gjort! Heldigvis er sjefen min kreativ og siden det er første søndag i advent til helgen ble hele huset julepyntet og jeg fikk dermed ansvaret for å pynte vår avdeling! Det passet meg utmerket da jeg fint kunne gjøre noe bare jeg slapp å bruke stemmen! Det ble faktisk utrolig fint, tror jeg har litt skills der altså!

Etter at jeg kom hjem fikk jeg en kjempeherlig overraskelse av min kjære, han hadde bestilt dvder til meg, en dvd-pakke med fem Jane Austen filmatiseringer, derav serien til Stolthet og Fordom. I tillegg fikk jeg en dvd-pakke med novelle-filmatiseringer, sånn typisk "gammel-britisk" in lack of a better word.. ;) Jeg vet ikke helt hvorfor men jeg bare elsker slikt! Jeg og samboeren lagde oss mat sammen, pasta og kylling (som forresten var såå godt) og klokken halv 7 fant vi ut at vi skulle sove til klokken 20 slik at jeg ikke sto i fare for å sovne kl halv ti i kveld!

Noen minutter før klokken var 20 våkner jeg av at samboeren min har stått opp og driver og kler på seg.. Jeg spør hvor han skal hen og han forklarer at broren sendte ham melding og at de skal handle no greier.. Greit nok, "takk for innbydelsen (ikke at jeg hadde rukket å være klar til å dra noe sted på 5 minutters varsel uansett)"..
Han sier at jeg må stå opp hvis ikke får jeg ikke sove i kveld.. Deretter drar han ganske raskt helt uten å gi meg et kyss, en klem eller noe! Er rimelig sikker på at han ikke engang sa "ha det" før han dro! Dette er faktisk veldig ulikt ham, vi er vanligvis nesten kvalmende søte og kommer med den ene søte frasen etter den andre og kysser hverandre hele tiden. Så nå er jeg faktisk veldig snurt! Har fremdeles dritvondt i halsen men har i tillegg blitt sur og tar meg selv i å lukke dørene ekstra hardt og tenke at jeg skal være sur hele kvelden. Dette ble nok et sutrete blogginnlegg, skal prøve å komme med et positivt et snart, må bare komme på litt bedre tanker først.. og dette hjelper ikke..

sur
.::bildet er hentet fra www.colormehappy.org::. 

Åhh, dette bildet passet bare altfor godt! :p


Edit kl 21:03: Nå er jeg ikke snurt lenger! Min elskede kom hjem og han var bare stresset og irritert da han dro fordi han nesten ikke hadde sovet selv. Dette fordi flere har ringt ham mens han sov og slikt merker ikke jeg når jeg først har sovna.. Så nå har jeg fått både nuss, kos og klem og har ingen grunn til å være snurt lenger! Straks ble dagen mye bedre :p
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tina Veronika

Tina Veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits