Sår hals ødelegger nattesøvn så jævlig!

Jeg sutra vel litt i mitt forrige blogginnlegg om at jeg har sår hals men jeg føler jeg sutrer med god grunn! Jeg la meg i halv 2-tia, la meg med nattkjole, sokker og skjerf. Hadde jo tross alt noen bakterier å drepe.. Sovna ikke før klokka var ca 2 i natt men så våknet jeg igjen kl 04:42. Jeg har vært våken siden da! Våknet av at det gjorde ufattelig vondt å svelge! Jeg sto opp, drakk vann, spiste en repsils og en curamed og prøvde å sove igjen. Jeg må ha våknet idet jeg sovnet eller noe for plutselig gjorde det syykt vondt igjen!! Jeg forsøkte å sove igjen men hver gang jeg svelget var det som å drikke en mix av limejuice og barberblader..
Nå sitter jeg her i pysjbukse, nattkjole med arsenalgenser over, skjerf og ekstra tykke sokker og sutrer for meg selv, leser hva jeg kan gjøre for å bli kvitt sår hals og drikker te med honning!
Jeg tror faktisk aldri jeg hatt hatt så vondt på denne måten før, det gjør vondt å blåse på teen. Helt seriøst! :S

419honning02
.::bilde hentet fra www.alternativ.no/art/?id=89::.Jeg vil bare sove igjen. Jobb om 2 timer og det kommer til å bli helt jævlig tungt.


-Har du hatt influensa/vært forkjøla enda i høst?
Stikkord:

5 kommentarer

Silje♥

27.nov.2009 kl.05:51

Du har min medfølelse så aboslutt!! Har akkurat samme type natta sjøl..

Veldig fin blogg forresten:)
Huff. God bedring.

Andres En Gutt Med Blogg

27.nov.2009 kl.06:01

et er kjipt ass! Prøv å sov videre;)

www.patricioandrez.blogg.no

Kristine

27.nov.2009 kl.06:22

Uff, helt samme greia her!

Men god bedring da :)

Tina Veronika

27.nov.2009 kl.06:29

Takk skal dere ha! Har gitt opp å prøve å sove siden jeg må stå opp uansett om tjue minutter så jeg har lagd meg en ny kopp te og skal løse sudoku istedenfor.. :)

Skriv en ny kommentar

Tina Veronika

Tina Veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits