Om å gurgle saltvann... + ny jakke og diverse bilder!

Jeg har nå fått sår hals (smitte fra min kjære) og det gjør vondt å svelge. Jeg fikk i dag et råd fra min svigerinne om at jeg kunne gurgle saltvann! Dermed tok jeg et glass og fylte det med lunket vann, hadde i en teskje salt og gurglet tre-fire ganger. Det var varmt i munnen, smakte salt og det beste med det hele var å spytte det ut etterpå. Måtte skylle munnen med rent vann for å få vekk salt-smaken. Mulig jeg innbiller meg det men jeg tror jeg hadde biittelitt mindre vondt i 5 minutter etterpå! Deretter lagde jeg meg en kopp te og hadde i honning (Note to self: kjøp mer honning!!) men jeg lot teen stå for lenge og bli litt kald, så nå har jeg kokt mer vann og etterfylt slik at teen er perfekt. Gjør fremdeles vondt å svelge og det er faktisk vondere nå enn det var tidligere i kveld. (Sjokk).. Liker overhodet ikke å være forkjølet.

flu
Nå skal jeg suge på repsils og curamed osv til jeg blir bra igjen. Begynner å bli snørrete også men har heldigvis kjøpt det viktigste av smertestillende, nesespray og halstabletter siden min kjære også har sår hals og forkjølelse. Egentlig er dette det beste tidspunktet å bli syk på! Da rekker jeg jo å bli ferdig med hele greia før jeg drar til London! :D

Speaking of London.. Jeg måtte kjøpe meg ny jakke fordi jeg ikke har noen tynne jakker! Hadde bare en litt tykk og varm kåpe-jakke og det blir for varmt og tungt i London. Jeg dro derfor en rask tur på H&M i lunsjen i går og fant en heelt ordinær og fin jakke. Tynn og veldig lett. Perfekt! :D Orker ikke å legge ut bilder, den er seriøst veldig ordinær. Sort med krage, tre knapper og et belte rundt livet.

Nå labber jeg rundt i verdens styggeste/søteste tøfler. Det er visst gorillatryner det skal ligne på og på en måte er de litt søte, likevel er de nok mest grusomme! Hehe.. Jeg har også på meg skjerfet jeg strikket heelt selv til min kjære i fjor men som han ikke har brukt en eneste gang. Jaja.. Endelig er det til nytte for noen iallefall..

dsc00159 kopidsc00153 kopi
dsc00152 kopi

Én kommentar

Ida

27.nov.2009 kl.01:42

Sv.: Jepp! Du kan tru eg smelta! Hehe.. Skikkelig koselig :)

Skriv en ny kommentar

Tina Veronika

Tina Veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits