Trenger råd mot hodepine!

Kom nettopp hjem etter to kinoturer på rappen med litt shopping imellom og har den hodepinen! Kjennes ut som om jeg har et monster i hodet og panna som prøver å banke seg ut derifra. Har tatt to ibux men det tar jo evigheter før det virker. Skulle ønske jeg hadde en "øye-kjøle-maske". En slik man har liggende i kjøleskapet men legger på øynene når man får hodepine, er ikke helt sikker på hva det egentlig heter.
En slik maske har jeg ikke men jeg skal stikke innom BodyShop i morgen hvis jeg husker det. Akkurat nå skulle jeg gjerne likt å vite om det finnes andre råd!

I dag så jeg A Christmas Carolog New Moon. Det var faktisk andre gangen jeg så New Moon.. hehe.. Utrolig nok likte jeg New Moon bedre første gangen jeg så den, i all hovedsak fordi det er bedre med et stort publikum hvor folk reagerer med lyder som "ah", "oooi", "hahahah" osv.. I dag var det kanskje 15 stk totalt i salen og to ørsmå ganger hørte jeg antydning til latter. Har vel aldri egentlig tenkt over at det har særlig innvirkning på filmen men tydeligvis har det det!
Det var siste mulighet for min del til å se A Christmas Carol i dag siden jeg jobber sent i morgen og på torsdag. Var litt annerledes enn jeg hadde trodd men absolutt ikke på en negativ måte! Var i skikkelig julestemning da filmen var ferdig og hadde et brennende ønske om å være generøs og lykkelig! Jeg vil nok kanskje mene jeg er ganske generøs og lykkelig til vanlig da..

newmoonposter2692x1024achristmascaroljimcarrey
.::bilder hentet fra google::.


Jeg har dessuten vært på vennesalg på Cubus i dag! Handlet ikke så mye men er fornøyd med det jeg fikk med meg hjem! Kjøpte et par lange topper (brun og sort), et par truser, sokker, smykker, våt-servietter, ansiktsskrubb og mascara. Var dessuten en tur på Princess og kjøpte rød nese! Angrer litt på at jeg ikke kjøpte den tilleggspakken til Sims 3 men den får jeg nok kjøpt i tide uansett. Jeg må si jeg liker å bruke penger, er faktisk veldig flink til å bruke penger.. Kanskje ikke den beste egenskapen å ha men så lenge man ikke tar skade.. ;)

Jeg har forresten bittelitt mindre vondt i hodet nå, men for fremtiden...
-Har du noen gode tips for å bli kvitt hodepine?

Én kommentar

29.nov.2009 kl.21:34

Hodepine tabletter ; D

Skriv en ny kommentar

Tina Veronika

Tina Veronika

20, Harstad

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil skrive om alt mellom himmel og jord. Den vil nok sannsynligvis bestå mest av min hverdag! :p

Kategorier

Arkiv

hits