I still don't understand what's wrong with the old moon! + vennesalg

I kveld skal jeg se New Moon igjen! Denne gangen sammen med min samboers niese. Gleder meg som en unge!
Det er forsåvidt mye som skal skje før jeg skal se New Moon, først så må jeg spise frokost, dusje, ordne meg.. osv..
Kl 17:30 skal min kjære og jeg (+ en kamerat av samboeren min) se A Christmas Carol! Jeg gleder meg veldig, er nok garantert å komme i julestemning av den filmen. Deretter skal jeg stikke på vennesalg på Cubus sammen med min samboern niese før vi drar avgårde og ser New Moon.

Vennesalg på Cubus har jeg vært på én gang tidligere og tro meg, det var IKKE gøy! For det første: det var så ekstreemt mye folk! Alle dytter hverandre, brøyter seg forbi og så videre, slikt må man vel kanskje forvente med det var uansett ikke gøy! For det andre: Jeg sto i kø i 2 timer! Noe som kunne vært greit hvis jeg hadde hatt en handlekurv eller noe..Men neei da. Jeg sto og holdt masse klær i hendene! Det var så tungt, kanskje 4-5 kg, noe man tåler den første halvtimen, men TO timer? Neppe.

Vel, i dag har jeg planlagt hvordan det skal foregå. Jeg skal skynde meg veldig og havne langt fremme i køen! Jeg trenger bare et par lange topper for å ha under andre ting (de er så behagelige), en ny lipbalm og noen par sokker så er jeg klar! Krysser fingrene for at det vil gå som smurt.

Nå har jeg ganske nettopp stått opp, skal lage meg frokost nå straks og se litt trash-tv siden det ikke er så mye annet å gjøre. Jeg har jo allerede tatt blogg-runden og den gikk relativt kjapt siden jeg var her kl 3 i natt og leste de siste innleggene på mine favorittblogger! :)

-Har du noen gang vært på vennesalg?
Stikkord:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Anonym

Frk. Anonym

20, Trondheim

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil være ganske anonym men skrive om alt mellom himmel og jord, helt usensurert. Jeg har tidligere hatt blogg der venner og kjente har skrevet men jeg har aldri helt turt å skrive det jeg virkelig ønsket å skrive.. Noe var flaut, noe ønsket jeg ikke at mine nærmeste skulle vite osv.. Her skal jeg forsøke å "blotte sjela" mest mulig til mine få leseres store fornøyelse ;) Jeg er forresten ikke fra Trondheim om noen lurte.. :)

Kategorier

Arkiv

hits