Bugg og the Twilight-saga!

Låt som spilles for øyeblikket: Arctic Monkeys - Old Yellow Bricks

Jeg sitter oppe alene og venter på å bli trøtt. Min kjære ligger og sover siden han skal på jobb i morgen tidlig. Her jeg sitter får jeg så utrolig lyst på banan-BUGG! Ufattelig at det ikke er å få tak i lenger.
Tidligere i kveld så jeg et par mimrevideoer på youtube. Det var rett og slett mimring tilbake til 90-tallet og dere kan tro jeg ble syk av lengsel! Bugg, klistremerkeøredobber, gode gamle tegneserier, girl-power, rollerblades, selvlysende stjerneklistremerker, boybands, sånn ring som skiftet farge, pogs, osv osv.

En ting som slo meg er hvor mye ting har utviklet seg siden den gang. Mobil, PC, TV, mote, hår, sminke, musikk, spill +++ Det er helt ufattelig hvor mye som skjer på nesten tjue år. Tenk bare å gå fra Walkman med kasett til mp3-spiller på mobilen. For ikke å snakke om youtube på mobilen! Ting vi nesten tar for gitt i dag som vi ikke ville drømt om den gang vi hoppet i senga med snekkerbukse, krøllete hår og favorittboybandet på full guffe i boom-boxen. Den gang man levde livet og kun tenkte på gutter hele tiden! Ja, enkelte ting forandrer seg kanskje ikke stort..

En tid der det største ansvaret man hadde var å gjøre hjemmeleksene og å komme hjem i tide etter vennebesøk. Det var så bekymringsløst og godt, er så synd jeg ikke satte mer pris på det der og da istedenfor å hige etter å bli voksen. Gresset er jo alltid grønnere på den andre siden vet dere! Nå er det jo omvendt. Nå lengter jeg bare tilbake. Tilbake til Nintendo 64, discman, Spice Girls og "boksen går".

Jeg er fremdeles ikke trøtt. Tror jeg må finne på noe annet å gjøre i en times tid eller noe. Jeg har nettopp lest ferdig Twilight for n'te gang og venter bare på New Moon i posten! Orker virkelig ikke å lese "under en ny måne". Blir gal av å lese bøker på norsk. Elsket New Moon da jeg så den like over midnatt, natt til fredag! Tror nesten jeg likte filmversjonen av New Moon bedre enn filmversjonen av Twilight. Med bøkene er det helt omvendt!
Nå skal jeg slenge meg i sofaen og begynne å lese "The Host". Har hørt den skal være ganske tung i begynnelsen men veldig bra.


-Har du lest noen av bøkene til Stephenie Meyer?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Anonym

Frk. Anonym

20, Trondheim

Jeg er ei jente på 20 år.. :) Dette er min blogg der jeg vil være ganske anonym men skrive om alt mellom himmel og jord, helt usensurert. Jeg har tidligere hatt blogg der venner og kjente har skrevet men jeg har aldri helt turt å skrive det jeg virkelig ønsket å skrive.. Noe var flaut, noe ønsket jeg ikke at mine nærmeste skulle vite osv.. Her skal jeg forsøke å "blotte sjela" mest mulig til mine få leseres store fornøyelse ;) Jeg er forresten ikke fra Trondheim om noen lurte.. :)

Kategorier

Arkiv

hits