KRISE!!!

Herbal Essences er umulig å få tak i, det har kanskje de aller fleste fått med seg. Dette medfører at jeg sliter! Jeg har prøvd så mange andre shampoer og balsamer men håret mitt er umulig å gre og jeg har fått fett hår!!! Jeg er så sur, så jeg tenkte jeg skulle sjekke på nettet om det kommer tilbake snart.. Det burde jeg ikke gjort for nå er jeg bare enda mer lei meg og skikkelig sur. Herbal Essences kommer ikke tilbake til Norge før om 2 år! 2 ÅR!!!

Men DET er faktisk ikke det verste. Det verste er at de har lansert helt nye produkter som sies å være helt fantastiske!
51eqk2bnhblaa280bottles
011607herbalessencesherbaessencesgroup
.::bilder hentet fra google::.


herbalessenceshydraswirl

Jeg synes de ser så friske og herlige ut. Heldigvis skal jeg til London siste helgen før jul og det er vel ingen tvil i hva jeg skal hamstre i julegave til meg selv!


-Har du en shampo/balsam du er helt avhengig av?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Frk. Anonym

Frk. Anonym

20, Trondheim

Jeg er ei jente på 20 pr.. :) Dette er min blogg der jeg vil være ganske anonym men skrive om alt mellom himmel og jord, helt usensurert. Jeg har tidligere hatt blogg der venner og kjente har skrevet men jeg har aldri helt turt å skrive det jeg virkelit ønsket å skrive.. Noe var flaut, noe ønsket jeg ikke at mine nærmeste skulle vite osv.. Her skal jeg forsøke å "blotte sjela" mest mulig til mine få leseres store fornøyelse ;) Jeg er forresten ikke fra Trondheim om noen lurte.. :)

Kategorier

Arkiv

hits